Uğur Motorlu Araçlar | Mondial, CF Moto, Zontes, E-Mon, Motovento, Mondial Tarım

HABERLER

CF MOTO 650 TK ile Yeni Yerler Keşfetmeye Hazır Mısın?

5 Ağustos 2016 Cuma

Performansına ve enerjisine hayran kalacağın CF MOTO 650 TK ile haritan yanında olsun.

Onu gördüğün andan itibaren aklına gelecek olan tek şey: seyahat etme duygusu olacak. İster hafta içi ister hafta sonu senin tek yapman gereken gitmek istediğin yere karar vermek! Çünkü seninle her yere gelmeye hazır bir 650 TK var.

649,3 cc motor hacmine sahip 650 TK, 9000 rpm/min 45.00 kw güç üretebilen paralel çift silindir motor bloğu ile kendine hayran bırakıyor.

650 TK’nın ergonomik ve aerodinamik yapısı yolculukları keyifli hale dönüştürürken, ayarlanabilir amortisör yapısı yoldan gelebilecek darbeleri absorbe ederek konfordan taviz vermeden yol almanı sağlar.

650 TK’nın fren sistemlerinde dünyaca ünlü J.JUAN marka çift disk fren sistemi ve ABS kullanılarak ani durumlarda fren mesafesini kısaltarak, güvenli duruşlar sağlar.

650 TK’nın üzerinde mevcut olan arka yan çantalar uzun yolculuklarda eşyalarınız için alan oluşururken,benzin deposu üzerine konumlandırılmış sağ/sol cep alanları da küçük eşyalarınız için ekstra alan oluşturuyor. Sağ cep alanı içinde 12 V’luk güç çıkışı da navigasyon cihazı ve cep telefonunuz için sarj imkanı sağlıyor.

Her şey bu kadar mükemmelken sen neredesin? .En yakın CF MOTO yetkili bayisine uğra, 650 TK’yı yakından incele. Sende bu heyecana ortak ol

Detaylı bilgi: www.cfmoto.com.tr


Tüm Haberler