Uğur Motorlu Araçlar | Mondial, CF Moto, Zontes, E-Mon, Motovento, Mondial Tarım

HABERLER

UMA İle Tam Gaz

2 Ocak 2023 Pazartesi

UMA 2023 Bayi Toplantısı, Türkiye’nin 81 ilinden iş ortaklarının katılımıyla 12-14 Aralık tarihleri arasında Antalya Granada Luxury Belek Otel’de gerçekleştirildi. Farklı motor türlerinde, tasarım ve motor gücüyle dikkat çeken Mondial, CFMOTO, TVS ve E-mon marklarının yeni modelleri ilk defa bayilerin beğenisine sunuldu.

Uğur Motorlu Araçlar’ın lokomotif markası olan Mondial değişen kullanıcı beklentilerini dikkate alarak geliştirdiği ürünleri sergiledi. Ürünlerdeki renkler, motor güçleri ve tasarım değişiklikleri üzerinde titiz çalıştığını dile getiren Mondial ekibi yeni hazırladığı modelleri detaylarıyla birlikte bayi toplantısında sundu. Yeni tasarım ATV, scooter ve touring modellerinin en kısa zamanda yetkili bayilerde yer alacağı bilgisi paylaşıldı.

Touring, ATV ve UTV alanında şık tasarımları, performanslı motor yapılarıyla kullanıcıların her zaman dikkatini üzerine çeken CFMOTO yepyeni ürünlerle toplantıda yer aldı. Racing, touring, ATV ve UTV segmentlerinde farklı motor CC’lerine sahip ve göz dolduran tasarımlarıyla heyecan yaratan CFMOTO modelleri bayilerden tam not aldı. Toplantıda büyük alkış alan ve ulaşım problemlerine çevreci çözüm üreten CFMOTO’nun yeni elektrikli motosikleti uzun menzili ve sıra dışı tasarımıyla 2023’te sokaklarda kendisinden bolca söz ettireceğe benziyor. CFMOTO’nun yeni modellerinin de en kısa zamanda yetkili bayilerde yerini alacağı bildirildi.

Gelişmiş motor performansı, yüksek dayanıklılığı ve benzersiz sürüş deneyimiyle scooter ve touring severlerin yakından tanıdığı TVS’nin yeni modelleri de toplantıda görücüye çıktı. UMA çatısı altında hali hazırda yer alan TVS modellerinin yanına farklı CC ve tasarımdaki yeni modeller de eklendi. Seri üretime geçilen yeni modellerin çok yakın bir zamanda yetkili bayilerde yerlerini alacağı bilgisi paylaşıldı. Elektrikli motosiklet sektöründe adından sıkça bahsettiren, çevreci ürünlerle öne çıkan E-mon’da yeni modelleriyle bayilerin beğenisine sunuldu

UMA çalışanları ve bayilerinin bir araya geldiği toplantıda bayilerin isteklerini bire bir dinleyen UMA, bayileri ile bir aile olduğunu vurguladı. 2023 yılının planlarının yapıldığı, büyük bir aile olmanın haklı sevincinin yaşandığı daha büyük başarılar için bir araya gelinen büyük toplantının son gecesinde görkemli bir gala gecesi düzenlendi. Bayiler, aileleri ve UMA çalışanlarının katıldığı gala gecesinde sahne alan Mustafa Ceceli herkese güzel bir gece yaşattı.


Tüm Haberler