Uğur Motorlu Araçlar | Mondial, CF Moto, Zontes, E-Mon, Motovento, Mondial Tarım

HABERLER

Uğur Motorlu Araçlar SAP Projesini Hayata Geçiriyor

10 Aralık 2018 Pazartesi

2004’den bu yana motosiklet sektöründe faaliyet gösteren Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. iş süreçlerini iyileştirmek, finansal ve operasyonel verilerini daha verimli yönetebilmek için danışman firma Detaysoft ile başlattığı SAP S/4 HANA  360 derece Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) dönüşüm projesini 1 Ocak 2019 günü canlı kullanıma alıyor.

Motosiklete dair her şeyi çatısı altında toplayan Uğur Motorlu Araçlar, kurulduğu günden bu güne kalitesinden ödün vermeden her geçen gün büyüyerek sektöre hizmet vermeye devam etmektedir. 44.500 m² alan üzerine kurulu fabrikası ve 15.000 m² satış sonrası yedek parça deposu ile motosiklet sektörünün ihtiyacı olan yedek parçanın tamamına yakınını karşılamaktadır. 

SAP Proje Sorumlusunun yaptığı açıklamada “Kurumsal kaynak planlama süreçlerini iyileştirmek, Kurumsal Uyum ve Performans Artışı fonksiyonlarını etkin şekilde yürütmek, finansal ve operasyonel verilerini daha verimli yönetebilmek adına mevcut ERP programını değiştirmeye karar verdik.  Daha kararlı iş fonksiyonları, süreç disiplini, ileri kurumsal yazılım teknolojisi, gerçekçi planlama ve tahminleme yeteneği, etkin üretim fonksiyonları ve kurumsal bilgi güvenliği konularında kazanımlar elde edebilmek için SAP’ye geçiş kararı aldık. Bu geçiş ile birlikte sipariş yönetimi, planlama, üretim, sevkiyat ve tedarik etkinliğinde ciddi bir ivme kazanılacak.

SAP Kurumsal Kaynak Planlama sistemi ile birlikte Hybris altyapısında 5 B2B sitesi, 7 B2C sitesi, 7 Banka entegrasyonu, C4C CRM sistemi, 4 Online DBS entegrasyonu, Satış Sonrası Hizmetler portalı ve Fiori tabanlı kurumsal uygulamaları ile kapsam bakımından Türkiye’nin en büyük SAP dönüşüm projelerinden birini başarıyla hayata geçirmiş olacağız. Projemizde emeği geçen tüm çalışanlarımıza, Detaysoft firmasına ve destek ekiplerine teşekkür eder; bu kazanımların müşterilerimize, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, paydaşlarımıza ve ülkemize hayırlı ve “uğurlu” olmasını temenni ederiz.” dedi.


Tüm Haberler